Samarbejde med Jobcenter

Sammen baner vi vejen til job og uddannelse!

Vi stiller skarpt på arbejdsmarkedets paradokser og gode jobmuligheder ved at skabe rammerne for udvikling, læring og afslutningsvis job eller uddannelse.

Dette tilbyder vi

Vi arbejder med paradokser!

Vi afdækker abejdsmarkedets beskæftigelsesparadokser, med henblik på at skabe virkningsfulde ansættelseskanaler mellem den ledige jobsøgende og virksomhederne med medarbejderbehov.

Sådan arbejder vi

Vi arbejder eklektisk, med sund fornuft og en samskabelsestilgang. Eklektisk tager vi udgangspunkt i kognitiv- og ergoterapeutiske mestringsstrategier. Med sund fornuft mener vi, at jobbet får lov at være konteksten og at prioriteringerne målrettes efter det. Med samskabelse menes der kort sagt gensidig tillid, samt fokus på værdier og styrker i samarbejdets forventningsafstemninger og indsatser.

Vi koncentrere os om større projekter med en relativ deltager volume, hvor vi har mulighed for at have indflydelse på den enkelte borger og på samme tid har mulighed for at skabe synergier mellem virksomheder og andre organisationer i området.

Vi går meget op i medarbejder uddannelse/udvikling mhp. at favne de borgere i det område som vi arbejder i. Vores resultater er oftest bundet op på hvor mange der kommer i job og derfor er det vigtigt at vi kontinuerligt har det bedste forudsætninger for at præstere.

Vi arbejder ud fra jobpotentialemodellen

Samtlige fokusindsatser er bygget op på potentialetænkning. Vi er ikke i kontrol over om en ledig kan komme i job. Det afhænger af den ledige og den ansættende virksomhed. Vi koncentrere os derfor om at skabe de bedste forudsætninger for at den rette ledige og virksomhed finder hinanden på rette tid og sted.

Det betyder at vores arbejde er centreret omkring borger og virksomhed. Derfor afdækker og afklarer vi borgerens jobpotentiale, mhp. at kunne bevare borgerens styrker, samt identificere og nedbryde borgerens svage sider. Læs mere om jobpotentialet her.

Fokus rengøring

Sammen med os kommer den ledige jobsøgende hurtigere i job, i rengørings-branchen!

Fokus svejser

Sammen med os kommer den ledige jobsøgende hurtigere i job, i svejserbranchen, i tæt samarbejde med virksomhederne og uddannelsescenter.

 

​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

KONTAKT OS

Addresse

Kochsgade 31D

5000 Odense

FOKUS

Kontakt - Tryk her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon