CV- og jobansøgningskursus
Borgerrettet indsats

CV'et er fortsat det vigtigste remedie i jobsøgnings-processen. Dernæst kan en velskreven jobansøgning gøre forskellen mellem sejr og nederlag. Derfor tilbyder vi et kursus, som udelukkende fokuserer på at lave CV og/eller jobansøgninger. Vi underviser også i opfordrede og uopfordrede jobsøgningsprocedurer, hvor der er fokus på et minimum af handlingsbarrierer, sådan at man får tingene gjort! En god jobansøgning og et godt CV er kun godt hvis brugt...

Forløbet kan tage 1 til 5 uger alt efter, hvad man ønsker at opnå med kurset (som henvender sig både til borgere og jobkonsulenter). Deltagerne kommer forbi hver dag – eller med overspring, hvis der er tale om borgere, som ikke kan møde hver dag. Er dette tilfældet, kan man køre 2 eller flere hold, med hver anden dag ind imellem hinanden.

Hvis forløbet laves til jobkonsulenter, bliver der kun fokuseret på, hvordan man gør. Derudover går man yderligere i detaljer, sådan at jobkonsulenten kan hjælpe borgerne mere individuelt. Hvis forløbet er for borgere, bliver der fokuseret på, hvordan man gør for den enkelte.

Forløbet indeholder følgende:

CV-forløb: Varighed 1 uge standard (anbefalet til borgere) eller 2 uger med fokus på grafiske kompetencer (2 uger er kun anbefalet til jobkonsulenter). Her er der fokus på at lave branchespecifikke CV'er. De, som ikke selv har de store tekniske færdigheder, laver sammen med underviserne nogle skarpe og indflydelsesrige CV'er, som de kan bruge som skabeloner efterfølgende. Et godt CV er mere end bare den vægtende del af jobansøgningen. Det er også en motivationsfaktor for den jobsøgende, når den jobsøgende pludselig kan se sig selv præsenteret på en god og flot måde.

Jobansøgningsforløb: Varighed 1 uge. Her er der fokus på at gøre et mærkbart og indflydelsesrigt indtryk på læseren ved brug af "Why, How & What" modellen og derigennem beskrive det, som arbejdsgiveren behøver at vide om én, på en autentisk måde. Denne formel gør det let at skrive en jobansøgning, som ellers fremstår som en udfordring.

Online profil: Varighed 1 uge. Her er der fokus på LinkedIn, videopræsentation, Facebook og til tider også Twitter, alt efter brancheønsket. Vi opdaterer det digitale fodspor og spiller på alle de relevante online tangenter, for at øge borgerens forudsætninger for at komme i betragtning til en jobsamtale eller blive headhuntet af en potentiel arbejdsgiver. Derudover får vi også opdateret Jobnet med et CV og oprettet relevante jobagenter.

Jobsøgningsstrategi: Varighed 1 uge. Her er der fokus på at afdække den rette strategi for borgeren og derefter aktivt benytte den i den sidste del af ugen. Nogle borgere finder deres strategi hurtigt, mens det for andre tager det meste af en uge. Fælles for strategierne er, at de både fokuserer på opslåede og uopslåede stillinger, og at der stræbes efter så få handlingsbarrierer som muligt i hver strategi. Strategierne er personligt tilpasset den enkelte borger, og for jobkonsulenter er der bl.a. fokus på selv at kunne afdække og tilpasse strategier for borgerne.

Jobsamtaletræning: Fleksibel varighed. Her er der fokus på at tale forberedt og spontant til jobsamtalen, med udgangspunkt i arbejdsgivers behov (og ikke arbejdsgivers adfærd). Hvis man har tendens til at klare sig dårligt til en jobsamtale, kan dette klart anbefales, da der undervises i værktøjer til direkte brug. Selve kurset har været praktiseret med meget gode resultater over de sidste 4 år.

Kontakt os på telefon 27 60 97 74

Eller skriv til os på ab@lspnu.dk

Mvh

LSP FOKUS

Eksempler på CV'er

Side 1

Side 2

Underviserne

Giovanni Niese

Underviser i Linkedin og online profil

Allan Bang

Underviser i CV, jobansøgning og jobsamtaletræning

Christoffer Hunter

Underviser i jobsøgningsstrategier

​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

KONTAKT OS

Addresse

Kochsgade 31D

5000 Odense

FOKUS

Kontakt - Tryk her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon