​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KONTAKT OS

Addresse

Birk Centerpark 40

7400 Herning

FOKUS

28 25 12 15 - Hovednummer

61 67 46 51 - Daglig leder

27 60 97 74​ - Øvrig kontakt

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

JOBCENTER

Fokusforløb

FOKUS tilbyder jobcentret mere end blot et forløb. FOKUS tilbyder en udviklingsproces hvor vi sætter fælles høje mål og sigter efter konkrete

målbare resultater. Sammen med jobcentret tror vi på borgernes potentiale og vores evner til at skabe meningsfulde, intensive og effektive forløb af høj kvalitet, som fordrer varig og ordinær beskæftigelse!

Fokusforløb

Vi kalder vores forløb for fokusforløb. Det er borgerne der er i fokus i rammen af aftalen. Vi tilbyder indledningsvis de følgende tilbud og har gode erfaringer med at udvikle unikke forløb som passer præcis til det lokale behov.

Samarbejdsform

I et samarbejde holder vi tæt kontakt. Vi koordinerer en virksom og dynamisk kontakt som er forudsæt-ningen for, at vi som team kan være fleksible ift. at få løst opgaverne. I praksis betyder det, at vi blandt andet stiller skarpt på den direkte kommunikation med nøglepersoner ved jobcentret og til den enkelte sagsbehandler.

Deler information

Både i og uden for samarbejdet går vi op i ''sharing is caring''. Vi tror på, at det man giver kommer igen. Derfor offentliggør vi alle vores relevante erfaringer og publicerer dem her på siden.

Hvordan kommer vi igang?

Det hele starter med en samtale. Det kan være et kaffemøde eller en indledende telefonsamtale. Vi vil rigtig gerne komme forbi jer og fortælle om vores erfaringer, dele vores materiale og vise hvad vi har at byde på.

Vi er altid klar på en gensidig samtale og vi er selvfølgelig altid klar med et skarpt tilbud.