Vores mission

Gennem professionalisme, ambitioner og målbare resultater er vi med til at sætte standarten for effektiv beskæftigelse i paradoksområder.

Overordnet indhold

 

Mission

Vi arbejder med kortsigtede og målbare løsninger som har en langsigtet og konkret effekt inden for beskæftigelse. Vi udvikler grundlæggende nicheforløb for ledige jobsøgende og er med til at sætte standarten for hvordan man arbejder med beskæftigelse i Danmark med forskellige borgergrupper.

 

Vi har eksempelvis været med til at skabe fokusområder i beskæftigelsesindsatsen som i dag bliver brug i ''Flere skal med'', samskabelssprocesser og det grundlæggende borgersyn. Som en niche virksomhed, kaster vi os over spændende projekter som ligger på kanten af det kendte og afprøvede. Vi udvider hele tiden vores horisont og trives i et miljø hvor både kontrol og forudsætninger for resultater er noget man skal arbejde målrettet for.

 

Vi fokuserer hele tiden på at identificere værktøjer og modeller som letter dagens arbejde, højner effektiviteten og giver bedre forudsætninger for at forudse effekten bag indsatsen. Vi har blandt andet udviklet Jobpotentialemodellen, implementeret kognitive værktøjer og motivationsværktøjer som i dag bliver brugt af mange jobkonsulenter. Vi skal hele være i bevægelse og flytte os i retningen af udviklingen, de politiske ambitioner og jobcentrenes behov.

 

Vision

Vi ønsker at være den samarbejdspartner man vælger, når man skal bevæge sig ud i nye ambitioner, når man vil afsøge nye muligheder for beskæftigelse eller søge at komme paradokser til livs. Vi skal være en af de førende virksomheder som man inddrager DATA fra, i forbindelse med businesscases på beskæftigelsesområdet. Vi skal dog ikke nøjes med at være en analysevirksomhed, men en virksomhed som tager ansvar og har mod til at gøre det vi siger og sige det vi gør, ved selv at afholde en stor del af de projekter vil afdækker og formidler.

 

Værdier

Vores værdier er professionalisme, ambitioner og målbare resultater​. Vi gør det vi siger og vi siger det vi gør. Alle fingre peger indad i forhold til det vi sætter os for og vi forsøger derfor altid at skabe de bedste rammer for succes. Alt andet er uansvarligt. Uanset hvilket niveau man samarbejder med os på, tilstræber vi at altid tage afsæt i de eksisterende behov og arbejde imod målet på den måde som giver mening. Vi kalder det også sund fornuft!

 

SWOT

Strenghts, weakness, opportunities and threats

Vi er stærkest når vi bliver brugt til de vi er bedst til og inden for de rammer vi behøver for at præstere godt. De fleste af vores projekter behøver en væsentlig volume af ledige som gerne vil videre i beskæftigelse.

Vi er mest innovative når målet er konkret og ligefrem. Dermed tilstræber vi at holde samarbejdet i øjenhøjde med jobcentre og virksomheder. Vi behøver en konkret forventningsafstemning som vi kan holde hinanden op på, for at kunne koncentrere os om det mål vi i fællesskab har sat.

Vi ser en mulighed for at udbygge vores virksomhedsmæssige tilbud, da vi i tiden har haft nogle få men meget store ordre med gode resultater. Dermed kan vi identificere områder med særligt behov og i samarbejde med lokale virksomheder, udvikle konkrete løsningsforslag til gavn for alle.

Vi er en nichevirksomhed som ofte er afhængig af få projekter. Derfor behøver vi at være opfølgende og omstillingsparate i vores samarbejde med jobcentre og virksomheder.

​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

KONTAKT OS

Addresse

Kochsgade 31D

5000 Odense

FOKUS

Kontakt - Tryk her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon