Udtalelser kan indhentes fra

Ringkøbing skjern

Struer

Sønderborg

Aabenraa

Udtalelse
Vi har samarbejdet med LSP – Livsstil og Sundhedsplanlægning, fordi vi finder deres konsekvente og strukturerede baggrund fra Forsvaret attraktiv. Deres koncept om at møde den enkelte borger lige der, hvor borgeren befinder sig i udvikling og miljø, oplever vi interessant i en sådan grad, at vi ønskede at afprøve et samarbejde. Et samarbejde vi ikke har fortrudt.

 

Deres helt individuelle livsstilsplan er gunstig i vores optik. Vi noterer os, at den tillægger borgeren større evne til at tage ansvar for egen tilværelse. Vi har oplevet nogle enestående sejre, hvor borgere længst fra arbejdsmarkedet er nået til et stadie, hvor de lader sig hjælpe, hvilket har ført til beskæftigelse. Majoriteten af de visiterede borgere har enten opnået beskæftigelse eller en markant progression. LSP’s indsats har derfor også været forudsætningsskabende for, at borgerne nu er i stand til at modtage andre af vores tilbud. LSP – Livsstil og Sundhedsplanlægning har derfor min klare anbefaling og jeg opfordrer øvrige Jobcentre til at afprøve et samarbejde.


Søren Landkildehus, Ph.D.
Afdelingschef
Jobcenter Struer

Udtalelse

Jobcenter Sønderborg har været tilfreds med forløbet Paletten, men vælger nu at satse på interne indsatser til at understøtte den målgruppe af ledige.

 

Venlig hilsen

 

Jobcenter Sønderborg

Drift og IT

 

Anders Hess

AC-fuldmægtig

Uddrag

''..En af de indsatser, der har virket rigtig godt, er KIK Fokus, som er et intensivt forløb for borgere, der skal have brudt en uhensigtsmæssig social indstilling eller arv, eller som har et defineret misbrug eller en kriminel løbebane...''

Læs hele artiklen om Aabenraaprojektet her

Se tvindslag her fra TVS

Se Aabenraa jobcenter's video her

Udtalelse

Jeg har siden marts 2012 haft et samarbejde med LSP. Første gang jeg mødte Allan, hvor han fremlagde projektets indhold og ikke mindst deres mål, må jeg erkende, at jeg tænkte held og lykke. Målene var meget ambitiøse i forhold til målgruppen, som var match 2, hvor vi valgte at henvise de borgere, som havde været igennem flere  kommunale aktiveringer.


Jeg må erkende, at jeg er imponeret over den fremgang de tilknyttede borgere har gjort. De borgere, jeg har haft tilknyttet projektet, har været meget glade for forløbet, og de har opnået gode resultater. Mit samarbejde med LSP har været problemfrit.

 

Personalet hos LSP har været meget serviceorienteret, hvilket har betydet, at de har været villige til at tilpasse projektet de forventninger, vi har haft. 


Heidi Jensen
Socialrådgiver
Jobcenter Ringkøbing-Skjern

​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

KONTAKT OS

Addresse

Kochsgade 31D

5000 Odense

FOKUS

Kontakt - Tryk her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon