Fokus rengøring

En genvej til rengøringsbranchen

Overordnet proces

Screening af jobpotentiale

Jobpotentialet afdækker og afklarer kandidatens forudsætninger for at blive ansat i rengøringsbranchen. Formålet er at blive skarp på hvilke styrker og forbedringspunkter kandidaten har, med henblik på hurtigst muligt at blive ansat. Jobpotentialet bliver efter behov målt for at give et fagligt skøn på kandidatens progression i projektet og for at give de bedste rammer for empowerment, samskabelse, videreudvikling og læring.

4 ugers undervisning

Der er undervisning 4 dage om ugen i 3 timer. Fagene kvalificerer kandidaten til generelt at søge job og med fokus på at åbne døre til rengøringsbranchen. Det sker ved at koncentrere sig om CV, jobsamtalen, praktiske som mentale jobsøgningsstrategier.​ Derudover stiller undervisningen skarp på egenskaber som dannelse, kommunikation i og uden for job, med henblik på at skabe gode forudsætninger for fastholdelse i selvforsørgelse. Fagene kan eksempelvis omfatte Assertiv kommunikation, adfærd og psykoedukation, planlægning og networking.

Faglig opkvalificering

Det indledende kursus styrker også kandidaten i forhold til at indtræde i rengøringsbranchen forud for praktikken. Indsatsen er overvejende individuel og sker sammen med det indledende kursusforløb. Det kan omfatte alt lige fra mentorvirke, sparring, motivation, afdækning og afklaringssamtaler med fokus på handling, læring og udvikling.

Praktik og faglig støtte

Der er mulighed for praktik forud for eventuel ansættelse. Virksomhederne arbejder tæt sammen men projektet REN, med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for et godt afsæt i jobbet for kandidaten. Praktikken stiller skarpt på værktøjer til direkte brug og arbejdsnær viden sådan at kandidaten kan udvikle sig bedst muligt. For at styrke udviklingen og opkvalificeringen, har kandidaten eventuel støtte fra projektets konsulent ind til ansættelse.

Rekruttering

I praktikken arbejdes der primært på at få job ved praktikstedet, men sideløbende bliver der også afdækket jobmuligheder i det øvrige netværk. Praktikken kvalificerer kandidaten til jobbet og muligheden for at få job stiger gevaldigt som ugerne og det tætte samarbejde skrider frem.

Øvrige detaljer

Forløbet har en varighed op til 10 uger.

Kontaktoplysninge er  61 67 46 51 / ren@fokusdanmark.dk

Kochsgade 31 D, 5000 Odense

 
 
 
 
 
 

​​​​© 2010 LSP Livsstil & sundhedsplanlægning

KONTAKT OS

Addresse

Kochsgade 31D

5000 Odense

FOKUS

Kontakt - Tryk her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 13.00
Helligdage: 13.00 - 17.00

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon